Instrucțiuni pentru tehnoredactarea rezumatelor

Rezumatul va fi redactat în limba română și limba engleză și va fi încărcat folosind formularul online sub forma de document Word. (.doc sau .docx)

Rezumatele selectate vor fi publicate în volumul de rezumate sub ISBN

Structura rezumatelor:

Un autor poate depune maxim 3 rezumate în calitate de prim autor.

Rezumatele vor fi trimise exclusiv online până la 15.03.2017

IMPORTANT! Pentru acceptarea rezumatului trimis, primul autor trebuie să fie înscris ca și participant la congres (prin completarea Formularului Online de Înregistrare și a achitării taxei de partcipare). Plata taxei de participare va trebui făcută până la începerea congresului!

IMPORTANT! Rezumatele vor fi evaluate de către Comitetul Științific, iar notificare de acceptare va fi trimisă prin e-mail până la data de 20 aprilie 2017. Comitetul Științific își asumă decizia de încadrare a lucrării la prezentări orale sau postere. 

 

Instrucțiuni pentru prezentările orale

Prezentările orale vor fi susținute în română sau engleză, cu slide-urile power point (suportul vizual) obligatoriu în limba engleză sau română.

Prezentarea rămâne proprietatea autorului și nu va fi folosită fără permisiunea acestuia. 

Vă recomandăm să predați lucrarea dumneavoastră cu cel puțin 3 ore înainte de prezentare la secretariatul pentru speakeri sau direct în sala alocată în pauzele de cafea sau prânz.

Specificații tehnice: 

Prezentările de tip Free Papers vor avea maxim 7 minute alocate. 

Instrucțiuni pentru prezentările de tip e-poster

Ghid de pregătire a prezentărilor e-poster:

Prezentările de tip e-poster vor fi realizate în format PowerPoint (.ppt, .pptx)

Suporturile electronice pe care vor fi prezentate e-posterele vor avea suport ratio setat la 16:9 (PORTRAIT). Fișierele vor avea o mărime maximă de 20mb / e-Poster și nu vor depăși 1 slide/e-Poster. Descarcare Template Power Point

E-Posterele vor rula pe toata durata conferinței pe suporturi electronice în zona corespunzătoare. Acestea nu vor trebui prezentate de către autori, prezența autorilor este recomandată totuși în zona de e-Postere în sesiunea corespunzătoare. Comisia de Evaluare va acorda premii pentru cele mai bune postere. 

Posterele in format electronic vor fi trimise pana pe data de 10 mai 2017 la adresa alin.ciuta@palomatours.com